Smart metering

Adrem Invest își propune fie promotorul pieței de Smart Metering din România. Ne recomandă soluțiile customizate oferite furnizorilor de energie și personalul specializat în implementarea serviciilor de contorizare inteligență.

Pentru eficientizarea serviciilor operatorilor de distribuție a energiei, Adrem Invest a încheiat parteneriate strategice cu furnizorii de sisteme AMM (Advanced Metering Management) și cu furnizori de contoare SMART.

Impactul pozitiv al contorizării inteligente se traduce prin date de consum precise și ușor de utilizat. De asemenea, înseamnă transpunerea consumului în tarife care țin cont de curba de sarcină. Aceste informații sunt esențiale pentru managementul propriului consum de energie și, implicit, pentru valoarea facturii de energie.

Adrem Invest oferă și servicii post-instalare. Acest serviciu integrat este monitorizat de Centrul Operațional de Implementare (Deployment Operations Center), dispecerat care asigură conexiuni în timp real cu furnizorii de tehnologie, cu echipele din teren, precum și cu beneficiarii.