Laborator de verificări metrologice contoare electrice

Verificarea contoarelor de energie electrică este o activitate pe care Adrem Invest a inclus-o în portofoliu în anul 2009, principalii clienți strategici ai Laboratorului de Verificări Metrologice (LVM) fiind CEZ Distribuție (începând din 2009) și E.ON Moldova Distribuție (începând din 2013).

Satisfacerea cerințelor tuturor clienților și furnizarea de măsurători ce respectă standardele de calitate și etaloanele naționale și internaționale din domeniu sunt premisele ce ghidează activitatea personalului companiei noastre.

Laboratorul de verificări metrologice al Adrem Invest are sediul în Pitești și deține autorizația Biroului Român de Metrologie Legală de a efectua verificări inițiale și periodice la contoarele de energie electrică.

În activitatea din cadrul Laboratorului, Adrem Invest implică doar personal autorizat de Biroul Român de Metrologie Legală. Toți angajații dețîn autorizație de Verificator Metrolog, această certificare reprezentând garanția calității, a respectării procedurilor de metrologie legală și a cerințelor obligatorii de funcționare a laboratoarelor autorizate.