Smart metering

Adrem Invest isi propune sa fie promotorul pietei de Smart Metering din Romania. Ne recomanda solutiile customizate oferite furnizorilor de energie si personalul specializat in implementarea serviciilor de contorizare inteligenta.

 

Pentru eficientizarea serviciilor operatorilor de distributie a energiei, Adrem Invest a incheiat parteneriate strategice cu furnizorii de sisteme AMM (Advanced Metering Management) si cu furnizori de contoare SMART.

 

Impactul pozitiv al contorizarii inteligente se traduce prin date de consum precise si usor de utilizat. De asemenea, inseamna transpunerea consumului in tarife care tin cont de curba de sarcina. Aceste informatii sunt esentiale pentru managementul propriului consum de energie si, implicit, pentru valoarea facturii de energie.

 

Adrem Invest ofera si servicii post-instalare. Acest serviciu integrat este monitorizat de Centrul Operational de Implementare (Deployment Operations Center), dispecerat care asigura conexiuni in timp real cu furnizorii de tehnologie, cu echipele din teren, precum si cu beneficiarii.