MENTENANTA SI LUCRARI PENTRU INFRASTRUCTURA ELECTRICA

Adrem Invest ofera clientilor servicii performante de mentenanta a infrastructurii electrice, calitate si siguranta in distributia energiei electrice.

Aceasta activitate a fost inclusa in portofoliul companiei in anul 2011, serviciul fiind oferit operatororilor CEZ Distributie SA, E.ON Distributie Moldova SA si companiei ENEL.

Pentru a oferi clientilor sai calitate si siguranta, Adrem Invest a creat o echipa de specialisti formata din ingineri, proiectanti si electricieni, ce sunt organizati intr-o structura operationala omogena. Compania noastra este extrem de flexibila si deschisa la executia de lucrari pe intreg teritoriul tarii.

Oferta companiei Adrem Invest cuprinde:

Intretinere, reparatii si modernizare pentru retele electrice de distributie a energiei electrice, instalatii electrice de alimentare 0.4-20kV si instalatii electrice de utilizare (forta si iluminat).

Serviciile de mentenanta furnizate de Adrem Invest sunt diferentiate in pachete personalizate:

  • mentenanta de tip preventiv (operatii de preintampinare a defectiunilor si a uzurii ce pot aparea in timpul functionarii)
  • mentenanta corectiva 24/24 h (readucerea unui element sau sistem defect in starea de functionare)
  • defectoscopie cabluri electrice (LES) 0,4-20 kV

Lista de servicii asociate:

  1. Defectoscopie si incercari cu tensiune marita pentru cabluri de energie electrica (LES) 0,4-20 kV
  2. Masuratori electrice si emitere buletine (“verificari PRAM”) privind starea prizei de pamant si paratrasnet

La aceste servicii se adauga si componentele de control si verificare:

1. Controlul se realizeaza prin sistemul ordinelor de lucru (colectarea de informatii si crearea unei baze de date cu informatii tehnice, organizatorice, financiare etc).

Un ordin de lucru cuprinde cinci etape principale: anticiparea activitatii, care permite o planificare a fortei de munca, echipamentelor, utilajelor, materialelor, timpului etc.; deplasarea la locatie si organizarea lucrarilor pe santier; executarea lucrarilor cu respectarea tehnologiilor, a securitatii si sanatatii muncii, a mediului etc.; verificarea lucrarii si inchiderea acesteia (verificari tehnice, probe, receptie si eliminarea deseurilor de la locatie) si evaluarea lucrarii executate.

2. Verificarea certifica buna executie si calitatea lucrarilor, ce atesta functionarea in siguranta a instalatiei la care s-a lucrat, asigurand in acest fel si securitatea personalului de exploatare care deserveste instalatia respectiva.

Datorita complexitatii si diversitatii operatiilor executate in cadrul lucrarilor de mentenanta a instalatiilor electrice, Adrem Invest utilizeaza o gama diversa de echipamente, aparate, masini si utilaje ce sunt mentinute, pe toata durata utilizarii lor, printr-o exploatare si intretinere adecvate, la un nivel tehnic conform conditiilor de functionare si de protectie.