LABORATOR INCERCARI SI ANALIZE ELECTRICE

Oferim clientilor solutii energetice inca din anul 1992. De-a lungul timpului, am devenit un furnizor complet de servicii si un partener de incredere. In portofoliul companiei se regasesc clienti importanti, companii de renume din domeniul energetic (CEZ, ENEL, Electrica, E.ON, Transgaz, ALSO ENERG etc), feroviar (CFR), operatori de sisteme de alimentare (RADET), alaturi de care am generat proiecte inovatoare in beneficiul consumatorilor finali si am pus bazele unui sistem energetic eficient.

Garantia calitatii produselor, preturile competitive, dedicatia si profesionalismul personalului calificat si implicarea in proiecte de anvergura nationala, fac din compania Adrem Invest furnizorul de care aveti nevoie.

Incercam, in permanenta, sa inovam domeniul energetic prin implementarea de metode si procese eficiente de lucru, dar si prin utilizarea de tehnologii moderne si performante. Respectarea normelor de calitate si preocuparea pentru acuratetea datelor sunt premisele ce ghideaza activitatea personalului din cadrul Laboratorului Adrem Invest.

Localizat in Craiova, Laboratorul de incercari si analize electrice detine autorizatia Inspectoratului de Stat in Constructii nr. 2710/21.03.2013 pentru efectuarea urmatoarelor lucrari:

  • depistarea defectelor in cablurile de energie, comanda si control de joasa si medie tensiune, pana la 35 KV;
  • incercarea cu tensiune marita continua a cablurilor de energie, comanda si control de joasa si medie tensiune, pana la 35 KV;
  • masurarea rezistentei de dispersie – instalatii de legare la pamant;
  • masurarea rezistentei de izolatie a cablurilor de energie, comanda si control de joasa tensiune si medie tensiune, pana la 35 KV.