INDUSTRII

Compania Adrem Invest are in portofoliu servicii, solutii si produse
adaptate pentru urmatoarele industrii:

icon-electrica-big

ENERGIE ELECTRICA

Experienta si amplele proiecte implementate pentru marile companii de utilitati publice din domeniul energiei electrice recomanda Adrem Invest ca lider pe piata serviciilor energetice. De la lucrari electrice, servicii de mentenanta pentru infrastructura electrica si operarea retelelor de distributie, la servicii de citire contoare, proiecte de smart metering si administrarea grupurilor de masura, valorile noastre sunt transpuse in livrarea cu responsabilitate si rigurozitate a proiectelor.

icon-gaze-big

PETROL & GAZE

De peste 15 ani, Adrem Invest ofera servicii pentru una dintre cele mai importante industrii romanesti, industria de petrol si gaze. Serviciile de citire contoare, administrare grupuri de masura, precum si solutiile de smart metering si mentenanta a infrastructurii electrice sunt derulate de catre personal cu experienta pentru a mentine un nivel ridicat de eficienta si rigurozitate. Totodata, echipa noastra de specialisti ofera servicii de proiectare instalatii gaze pentru companiile de utilitati din industria de petrol si gaze.

icon-apa-big

APA & CANAL

In contextul actual al consumului de apa, preocuparile acestui sector ar trebui sa se indrepte spre disponibilitatea resurselor si optimizarea consumului. Cu toate acestea, costurile de operare reprezinta o provocare pentru companiile de utilitati din industria apa & canal. Astfel, Adrem Invest ofera servicii care vin in ajutorul unei mai bune gestionari si optimizari a proceselor, precum: servicii de citire contoare si proiecte de smart metering, dar si mentenanta si lucrari pentru infrastructura electrica.

icon-termoficare-big

TERMOFICARE

Energia termica are o importanta deosebita in asigurarea conditiilor de confort pentru populatie. Experienta cumulata prin prestarea de servicii variate si catre alte domenii industriale, recomanda compania noastra ca un furnizor de incredere pentru acest sector. Oferta noastra cuprinde servicii de citire contoare, implementare de proiecte smart metering, dar si lucrari electrice si servicii de mentenanta pentru infrastructura electrica.

icon-construct-big

CONSTRUCTII

In functie de stadiul in care se afla constructia, Adrem Invest ofera un pachet de servicii de lucrari electrice pentru cladiri. De la consultanta in domeniul instalatiilor electrice, la elaborare documentatii tehnice, caiete de sarcini si devize de executie pana la suport in racordarea la reteaua electrica, executie si intretinere instalatii, structura echipelor noastre de specialisti permite prestarea unor astfel de solutii pe intreg teritoriul tarii.

icon-transport-big

TRANSPORT ELECTRIFICAT

Transportul reprezinta un sector cheie al economiei ce reflecta totodata nivelul de dezvoltare urban sau national. Fie ca ne referim la transportul feroviar, la cel al tramvaielor, metroului sau altor sisteme de transport electric, Adrem Invest pune la dispozitia acestor industrii un pachet de servicii pentru statiile de electrificare: lucrari electrice, modernizari ale statiilor electrice, precum si verificari PRAM.

icon-industrie-big

PRODUCTIE INDUSTRIALA

Echipele de electricieni Adrem Invest detin, in urma cursurilor de specializare, un inalt grad de calificare, fapt ce asigura calitatea si fiabilitatea lucrarilor electrice de proiectare, executie, reparatii si mentenanta prestate pentru marii consumatori industriali. Lucrarile electrice interne vin sa completeze gama de servicii oferite de companiile Adrem si cuprind nu doar executia propriu-zisa, dar si consultanta, documentatii tehnice, caiete de sarcini, oferte si devize de executie.